Programiranje i implementacija rješenja

Neka sve vaše usluge budu zastupljene na jednom mjestu. Naše višegodišnje iskustvo u izradi novih ili redizajnu starih web stranica pretočit će se u vizualno primamljivu i jasnu stranicu koja je responsive, odnosno prilagodljiva s kojeg god uređaja joj se pristupalo. Radimo sve od hostinga i inicijalnog dizajna, do pisanja sadržaja koji će jasno prenijeti vašu viziju potencijalnim budućim klijentima.

SEO optimizacija sadržaja

Stalno čujete SEO, no ne znate što on znači? SEO optimizacija web stranica i njihovih sadržaja znači da ćete se pojaviti na pravom mjestu u tražilici i to ljudima koji traže baš ono što vi nudite. Na internetu važno je biti prijatelj s tražilicima, a mi ćemo to osigurati.

E-Commerce – proširite poslovanje na internet

Budite dostupni svojoj ciljanoj skupini gdje god i kada god. Webshopovi omogućuju pregled i kupovanje vaših proizvoda. Prošle godine čak 1,66 milijarda ljudi kupila je neki proizvod preko interneta. Proširite i vi svoje poslovanje na globalno tržište, a mi ćemo složiti jednostavan i user-friendly webshop koji će vas uvesti u novu vrstu poslovanja.

Web aplikacije nude više opcija

Web aplikacije pomažu u unapređenju poslovanja i zadovoljstvu korisnika. Odlikuje ih jednostavnost korištenja i snalaženja kroz inače kompleksan niz podataka. To mogu biti jednostavne aplikacije poput webshopa, ali i složeniji sustavi poput onih za jednostavnije uređivanje sadržaja (CMS).

Radimo za velike i male

Javite nam se