Skip to main content

Izrada medijskog plana

Ne želite prepustiti drugima vođenje društvenih mreža ili želite imati sve pod kontrolom? Izrađujemo medijske planove na tjednoj i mjesečnoj bazi koji će se uskladiti s vašim načinom poslovanja i na vrijeme iskomunicirati sve što želite. Standardiziramo komunikaciju te vršimo konzultacije na temelju pruženih informacija te vam olakšavamo snalaženje kroz korištenje društvenih mreža.

Vođenje društvenih mreža

Uz izradu medijskog plana, svoje ideje aktivno implementiramo na društvenim mrežama. Osmišljavanje sadržaja i vizuala, te odgovaranje na zaprimljene upite su nam specijalnost, a svakog mjeseca dostavljamo i cjeloviti izvještaj koji vam pomaže vidjeti kako zajednica reagira na vaš brand.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Ključan dio vođenja društvenih mreža je i oglašavanje. Društvene mreže postale su globalno selo koje okupljaju različite publike i više nije dovoljno stisnuti boost kako biste uspjeli doći do ciljane publike. Temeljito targetiranje i proučavanje pruženih podataka ključno je da imate ROI koji priželjkujete. Koliko date – toliko ćete i dobiti!