Dizajn web stranica

Poveznica: bagatinakademija.hr

Poliklinika Bagatin najpoznatija je poliklinika u Hrvatskoj, a svoje znanje i ekspertizu odlučili su proširiti Bagatin Akademijom, institucijom koja će pružiti edukativnu silu na polju vođenja timova i soft skillova. S obzirom na široku publiku koju bi mogla zanimati edukacija, cilj je bio dizajnirati i isprogramirati web stranicu koja će na što jednostavniji način pružiti sve osnovne informacije o Akademiji.

Prijava na edukaciju

Jednostavnim ispisom sljedećih edukacija korisnici mogu pristupiti bivšim i budućim edukacijama, pogledati program i svjedočanstva koja će im približiti misiju. Stranica Edukatori nudi popis i biografije svih osoba koje svojom ekspertizom pridonose kvalitetu samih edukacija. Poseban dio web stranice posvećen je rezervaciji termina, a proces je u potpunosti bezbolan i prilagođen korisničkom iskustvu.

Vizualni identitet

Dizajn i boje web stranice usklađene su s vizualnim identitetom Bagatin Akademije, te čine komplementarnu sliku za običnog korisnika, koji će vrlo lako moći kroz cijeli proces dobiti dojam o ovom edukativnom brendu. Kao finalni stadij, odrađena je do kraja SEO optimizacija stranice, čime je omogućeno organsko pojavljivanje web stranice na Googleu među najrelevantnijim rezultatima za korisnike.