Dizajn logotipa

i vizualni identitet

Za tvrtku Jeltom koja iza sebe ima 30 godina obiteljske tradicije izrađivali smo novu web stranicu ali i novi logotip.

Kako smo to učinili?

Razgovor i slušanje klijenta o njihovim željama i idejama ključna je stvar u našem poslu. Vaše misli pretačemo u stvarne gotove marketinške proizvode. U ovom slučaju dobili smo klijentov naputak da logo u sebi mora sadržavati oblik ždrala jer smatraju da on simbolizira rad. Odlučili smo se da u samom središtu riječi imena tvrtke napravimo siluetu ždrala u crvenom krugu.

Zaštitne boje

Za izradu bilo kakvog vizualnog identiteta potreban je i odgovarajući izbor boja kao vrlo važan vidni osjet na kojeg se svakodnevno oslanjamo. One su izabrane prema proizvodima koje tvrtka ima u svojoj ponudi tj. po plastificiranim tkaninama koje čine velik dio njihovog asortimana.

Žuta i crvena s malim primjesama tamno crveno-smeđe, poznatije kao bordo boje, sada krase logo tvrtke Jeltom.

Tamno crvena

#d7182a

Krem žuta

#ffcf15

Mat crna

#282828

Odabir fonta web stranice

Osim onoga „što“ je napisano, vjerujemo da je ipak važno i „kako“ je napisano. Iz tog razloga odabrali smo font Oswald dizajnera Vernona Adamsa koji se temelji na klasičnim gotičkim i grotesknim stilovima s kraja devetnaestog i početka dvadesetog stoljeća. Na taj način smo bolje naglasili velike naslove.

Tipografija

Oswald regular i bold

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Open sans

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

UX i UI dizajn web stranice

Web stranica je mjesto koje sadržava sve vizualne i druge identitete tvrtke i njihovih proizvoda. Stoga smo na njoj prikazali sve proizvode, ali i niz nagrada koje je tvrtka osvojila na raznim natjecanjima diljem svijeta gdje su imali prilike prezentirati svoje patente. Kako bi proslavili sve njihove uspjehe na naslovnu stranicu stavili smo slider na kojem možete vidjeti najveća postignuća koja smo dodatno naglasili i na dnu same stranice.

Dizajn ikona

Ikonografija i detaljni opisi svakog proizvoda uz kratki video i fotografije, dodatno su istaknuli sve njihove artikle.

Sadržaj i optimizacija

Budući da se tvrtka često pojavljuje u medijima zbog svojih inovacija (patenata), web stranica također sadržava i rubriku Novosti kako bi svi njihovi potencijalni klijenti na jednom mjestu vidjeli njihovo djelovanje u javnosti.

Medalje i certifikate koje je tvrtka do sada dobila za nagradu odvojili smo i postavili na posebnu stranicu kako bi sva njihova postignuća bila vidljiva na jednom mjestu.

Snimanje i montaža

Razbijač valova

Glavna boja koja se iskristalizirala tijekom inicijalnog razgovora s klijentom bila je marun crvena, boja strasti ali i topline. S obzirom da su tajlandske masaže različite od drugih, prednosti se moralo odmah istaknuti. Iz tog razloga, naslovna stranica na webu dizajnirana je i isprogramirana na način da osoba odmah dobije dojam o samom centru i upozna osobe koje rade kao stručne maserke s višegodišnjim iskustvom.

ŠTO SMO POSTIGLI

Drugi na svjetskoj listi 19 najboljih inovatora

Redizajnom stranice i novim vizualnim identitetom Jeltom je postao prepoznatljiv u svijetu sa svojim inovacijama osvoji je brojne nagrade i pozvan na nova natjecanja. Stekli su novih klijenata i potencijalne vanjske ulagače u njihove inovacije.

Novih klijenata

80%

Rast proizvodnje

85%

Porast prodaje

65%