Pristup i analiza

Poveznica: thai-harmony.com.hr

Centar tajlandske masaže Thai Harmony u Zagrebu postoji već tri godine, a u te tri godine postao je omiljeno odredište svih osoba koje vole masaže koje pružaju benefite i stvarne rezultate od trenutka kada masaža završi. Za klijenta smo odradili potpuni branding koji je uključivao izradu logotipa, dizajna poslovnih vizitki, dizajna web stranice, izrade poklon bonova, izrade potpisa, dizajna web stranice i drugo.

Dizajn i odabir boja

Glavna boja koja se iskristalizirala tijekom inicijalnog razgovora s klijentom bila je marun crvena, boja strasti ali i topline. S obzirom da su tajlandske masaže različite od drugih, prednosti se moralo odmah istaknuti. Iz tog razloga, naslovna stranica na webu dizajnirana je i isprogramirana na način da osoba odmah dobije dojam o samom centru i upozna osobe koje rade kao stručne maserke s višegodišnjim iskustvom.

UI/UX Dizajn

Testimonialsi poznatih osoba donose novu notu kredibilnosti u same tajlandske masaže, dok je cjenik napravljen tako da uz osnovne informacije o masaži pruža i informacije o mjesečnim akcijama. Fotografiranjem i implementacijom materijala na web pružili smo budućim klijentima vjerodostojnost, te smo ih lišili neugodnosti ili nepovjerenja koje osobe inače osjećaju po pitanju masaža.

Marketinški plan

Po završetku weba i SEO optimizaciji, preuzeli smo marketinšku strategiju te smo ju implementirali na Google, Facebook i Instagram. Kontinuirano osmišljavanje sadržaja, fotografiranje i oglošavanje digli su Thai Harmony u vrh zagrebačkih masaža, a termine za masaže doista je sada teško pronaći!