Skip to main content

Programiranje i implementacija rješenja

Neka sve vaše usluge budu zastupljene na jednom mjestu. Naše višegodišnje iskustvo u izradi novih ili redizajnu starih web stranica pretočit će se u vizualno primamljivu i jasnu stranicu koja je responsive, odnosno prilagodljiva s kojeg god uređaja joj se pristupalo. Od hostinga i dizajna weba, do pisanja i produkcije sadržaja, jasno ćemo prenijeti vašu viziju potencijalnim budućim klijentima.

Kreativni studio

SEO optimizacija sadržaja

Stalno čujete za SEO, no ne znate što to znači? SEO optimizacija web stranica znači da ćete se pojaviti na pravom mjestu u tražilici i to baš osobama koje trebaju ono što vi nudite. Na internetu je važno biti prijatelj s tražilicima, a mi ćemo to prijateljstvo uspostaviti.

E-Commerce – proširite poslovanje na internet

Budite dostupni ciljanoj skupini gdje god i kada god. Webshopovi omogućuju pregled i kupovanje vaših proizvoda putem interneta. Prošle godine čak 1.6 milijarda ljudi kupila je neki proizvod preko interneta. Proširite i vi svoje poslovanje na globalno tržište, a mi ćemo složiti jednostavan i prijateljski webshop koji će vas uvesti u novu vrstu poslovanja.

Web aplikacije nude više opcija

Web aplikacije pomažu u unapređenju poslovanja i zadovoljstvu korisnika. Odlikuje ih jednostavnost korištenja i snalaženja kroz inače kompleksan niz podataka. To mogu biti jednostavne aplikacije poput webshopa, ali i složeniji sustavi poput onih za jednostavnije uređivanje sadržaja (CMS).